Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2021 23:04 - Звъненето в „Сега“ Вече не сме в Канзас!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1046 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 18.06.2021 00:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageЗвъненето в „Сега“ - от д-р Шави М. А

Звъненето в ушите - отдясно или отляво или и двете едновременно - при ниски или високи звуци - е един от „Симптомите на светлинно активиране“ (LAS), който повечето хора изпитват в продължение на няколко месеца или дори години.

Мнозина са потърсили традиционна медицинска помощ, мислейки, че имат това, което се нарича „шум в ушите“, а лекарите са им направили различни видове тестове като дълбоко проникващи медицински прибори, които се набиват в ушите, гледат в мозъка с радиационни устройства или просто общ тест за слуха, при който определени звуци - постепенно увеличаващи силата на звука - се изпращат в ушите.

След това на някои хора се дава / дава течна рецепта, която да се поставя ежедневно в ушите, или хапче, или рецепта за вид слухов апарат или се изпращат за допълнителни тестове.

Някои хора дори са имали леко или силно главоболие по време на звънене.

За много хора е трудно да повярват, че този симптом е свързан с трансформационния / еволюционен процес на създаване - който, разбира се, включва човечеството.

Те са свикнали да чувстват физически определен „начин“ и когато изглежда, че този „начин“ се променя, те се тревожат.

Това е естествено на планета, която е била погълната в продължение на много милиарди години във възходи и падения в „Юги” („Векове”), които са разтърсвали и въртели човешкото мислене и поведение по толкова много различни начини, че хората са поставили главите си в ръце в учудване и въздъхна в пълно объркване.

Дано този дискурс премахне объркването относно звъненето.

Когато първоначално мекото леко искрящо звънене започна да се усеща преди много години, това беше, защото измеренията (нивата на съзнанието) започнаха да се отварят; нова информация навлизаше в ДНК, когато тя започна да се трансформира в многоверижна, а клетъчните записи започват да се изчистват, прочистват и получават първите енергии на осветяване.

 

За някои този процес тепърва започва.

Тъй като пространството / времето континуумът продължи, звъненето често става по-силно и много неудобно за мнозина и има почти звънтящ звук.

По този начин оригиналните нежни звуци на LIGHT станаха като остри парчета, преливащи във физическата форма. Започнаха да се появяват и други физически, психически и емоционални симптоми. Тогава много хора казаха: „Ъъъ! По-добре да посетя лекар ”.

Тъй като пространството / времето континуумът продължи, звъненето често става по-силно и много неудобно за мнозина и има почти звънтящ звук.

 

По този начин оригиналните нежни звуци на LIGHT станаха като остри парчета, преливащи във физическата форма. Започнаха да се появяват и други физически, психически и емоционални симптоми. Тогава много хора казаха: „Ъъъ! По-добре да посетя лекар ”.

е бяха напъхани, подтикнати, дадени им диагностични процедури, включващи опасни радиационни устройства, или или „диагностицирани“ със специфичен хранителен препарат и съответно им бяха дадени лекарства или хирургическа процедура.

Понякога лекарят не можеше да намери причина за симптомите и изпращаше човека при друг лекар за по-нататъшно изследване.

 

И така, пътят към „нещо не е наред“, към „заболяване“, към това, което „върви в семейството“ е изминат, независимо от факта, че такива хора са вярвали в „Висша сила“, в свещените книги и в фактът, че има събития, които са извън човешкото разбиране.

С други думи, пълната вяра се възлагаше на хората, които самите са запънати за симптомите.

Не разбирайте погрешно. Наистина има някои лекари, които са много духовно ориентирани и които не бързат да предписват вещества и терапии, за които знаят, че могат да бъдат опасни и по този начин разрушителни за други системи на физическия съд.

Въпреки това, те често са известни като „Натуропати“ или „Вибрационни лечители“ или „Енергийни лечители“ или „Учени за честотата на вибрациите и енергията“ или „Духовни учени“ и т.н. - много от тях имат традиционна степен „MD“.

За щастие те са по-издигнати в съзнание от повечето си колеги.

 

В много случаи обаче за тези, които са потърсили традиционна медицинска помощ и са се подложили на традиционни диагностични процедури и терапии, звъненето е продължило.
Накрая трябваше да се признае, че се случва „нещо“, което е извън тяхното разбиране или от техния лекар.

И така, сега някои от тези хора започнаха дълбока молитва за отговори и отговорите бяха получени. Както каза героят Дороти в книгата и филма „Магьосникът от Оз“: „Вече не сме в Канзас!“

Звъненето, което се изживява в това „Сега“, е настройката, подравняването с, настройването към - по-големи, по-бързо въртящи се, по-силни дози СВЕТЛИНА, издигащи се от Голямото централно слънце и фотонния пояс.

Чуваме звуците на частите от космическите царства, където СВЕТЛИНАТА е много по-ярка и вибрационно по-бърза.

И така, не! Никой няма „шум в ушите“, независимо от това, което казва вашият „лекар“, който е ходил в Харвард или Оксфорд.

Тези от нас, които са били благословени да получат висши университетски степени - по каквито и да било предмети - всъщност са длъжни да помогнат на колкото се може повече хора да се издигнат както интелектуално, така и духовно.

Его трябва да бъде пометено настрана. Способността да купуваме каквито и да са материални неща, които желаем заради добри заплати, е прекрасна, но какво значение имат тези материални средства (освен ако не са духовни предмети), когато нашата планета се навива, люлее, премества и върти, издигайки се по-високо, за да се превърне в кристализирана кълбо от по-голяма красота, която побира нашите постоянно кристализиращи физически съдове?

Ние все повече се превръщаме в „галактически граждани“.

Нашето дворцово имение или Mercedes Benz няма значение. Ние всички сме един източник.

Някои от нас имат повече информация от други за конкретни теми, но информацията не е непременно знание и знанието трябва да се използва разумно. Информацията е факти - което може и да не е истина.

По този начин може да се произведе или да се установи, че е истинска древна мъдрост от „Риши“, които са били дълбоко свързани с ИЗТОЧНИКА. Молитвата и медитацията са най-голямото от „учебните средства“, а „Космическият университет“ е най-голямото от „училищата“.

ВИСШЕТО АЗ на всеки от нас - което е аспект на ИЗТОЧНИКА - е най-великият „Професор“.

Затова ние винаги сме „в клас“.

Някои просто не обръщат внимание. Мнозина наистина обръщат старателно внимание и са готови за усъвършенствани знания.

На 20 юни топлото лятно слънцестоене официално ще пристигне в северното полукълбо, а студеното зимно слънцестоене ще пристигне в южното полукълбо.

Порталите за всеки вече са отворени.

Земята / Гея е вътре в поток от силни слънчеви ветрове и е възможна геомагнитна буря на нейните полюси.

Настъпват както ниски, така и високи числени нива на слънчеви изригвания, както и възходи и спадове в числените стойности в честотата и амплитудата на вибрациите на Земята / Гея.Очакват се обаче още затъмнения в технологичното оборудване, които регистрират тези събития, тъй като SOURCE LIGHT изпраща на планетата изключително мощни енергии, които са „метатронични“ („извън материалната атомна честота на разбиране“).

„Ангелите“ ще администрират оборудването.

Не забравяйте, че думата „Ангел“ е от санскритския термин „Анджали“, което се превежда като „Предлагане“, а също и като „Да се ​​молим“.

На нас ни се предлага „издигане и кристализация“, защото нашите „молитви“ за колективен мир, изцеление и любов над много „Юги“ („векове“) са чути.

Звъненето е знак. 

Които са "под водата" няма да чуят.
Които спят "обковани" в своите ледени светове няма да разберат..
Което е за "скраб " ще бъде претопено.
Много скоро.

Обичам ви!   Победа на Свeтлината!





 

 






Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657686
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031