Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2021 22:52 - Магията на вълшебната десетолевка от бездънната Българска етносна съкровищница!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3073 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 18.02.2021 14:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди малко след смрачаване Ирина ми вика, че била заета и да се размърдам малко и отида за моя любим хляб в Те – маркета, който е на стотина метра от блока ни, и ми бутна платняна торба в ръцете и 10 лева да съм си купил и нещо друго ако харесам. Навън валеше и духаше усойно, та взех от дрешника едно поовехтяло палте с качулка, което не бях обличал от години.
Сгънах торбата и я пъхнах в единия от плитките външни джобове на дрехата с мисълта да не е при парите та да не стане беля и ги изсухля някъде.
Докато се закопчавах по стълбите на етажите усетих някаква банкнота в горен външен джоб на палтото. Извадих я и в тъмното мернах, че бяха 10 лева, престояли извън паричния оборот години в джоба. Да не забравя пак банкнотата я пъхнах в един от двата външни джоба на палтото без да се замислям къде.
Малко преди Те – маркета се усетих, че нямам маска и се забърках на тъмната улица из джобовите за някоя кърпа. Нямаше, та измъкнах от джоба торбата и почнах да я намествам дали става за нещо подобно на маска, обаче хич не пасваше за такава работа, пък и бодигарда и служителите ме познаваха по комшийски все изряден, та да не се излагам минах на отсрещната страна и влезнах в малката бакалничка за какъвто има хляб с постоянното извинително мърморене на познатата продавачка, че маската ми някъде е изпадала по тъмното, та...
– Няма проблем, усмихна се тя, и аз не го слагам този парцал много – много.
Благодарих ѝ и като сложих хляба и две кисели млека в торбата излезнах от бакалничката.
В къщи се заобяснявах на Ирина как съм забравил маската и не съм ходил в маркета за хляба, а взех друг от бакалницата, и се похвалих за намеренитге 10 лева като ѝ дадох от джоба си намачканите бакноти и шепа железни пари, които ми върнаха. Жена ми не обърна внимание много, обаче вика какво си купувал, че сметката не излиза с намерените 10 лева.
Забърках се из джобовете и в торбата, но явно бях изгубил десетте лева някъде.
– Остави, вика Ирина, от дето дошло там и отишло, обаче ми се стори с някакъв укор, пък и аз се пищисах и викам, че ще ги намеря, наверно дето спирах из тъмното и бърках из джобовете съм изръсил банкнотата, пък ще отида този път и до Те – маркета за моя хляб като си взема маската.
Взех торбата и голям фенер и като облякох пак старото палте тръгнах навън. Минах по краткия път и се спирах по памет на няколко места, светих, взирах се из мокрите тротоари и локви – нищо не намерих.
Не страдам от комплекси и влезнах в бакалничката да видя нещо по пода и да питам евентуално продавачката някой да е намерил загубената десетолевка.
В магазинчето имаше само една купувачка на щанда – млада жена с бяло яке с гръб към мене и по щанда бяха натрупани доста нейни продукти, на пода не видях банкнота, та да не чакам и че пак не бях турил маската, запитах през жената продавачката дали някой не е намерил банкнота от 10 лева и да се е обадил, че съм ги загубил като бях преди малко при нея или някъде по пътя, че бях тръгнал по покупки и сега не ми излиза сметката за другите неща, като последното добавих от неудобство и неискрено извинение защото преди малко при първия тур нямах нужда от други пари ...
Продавачката загрижено се огледа и каза, че никой не се е обаждал за намерени пари. Махнах с ръка и се обърнах да излизам като промърморих, че сигурно съм ги загубил по пътя и не е голяма работа...
– Чакайте, чакайте! – чух след мене да казва някой и се обърнах назад. Клиентката с бялото яке, която се оказа красиво момиче млада жена, се приближи към мене и ми подаде банкнота от 10 лева и каза "Ето ви парите!"
– А, браво бе, мойто момиче! – възкликнах аз радостно и взех парите като добавих :
– Знаех си, че ще ги намеря! Благодаря ти много, къде ги намери! – като моментално ми мина мисълта, че навярно когато младата жена е влизала е видяла безстопанствените пари на пода и логично ги е вземала и сега чула жалбата ми на тюхкащ се пенсионер, съвестта ѝ, която и без това си е била чиста, се е обадила и тя ми връща парите.
– Нищо не съм намирала! – кротко каза момичето и се обърна към щанда.
Всичките ми пробляснали моментално досегашни мисли по случая ме заблъскаха укорително пищящи насаме и аз едва промълвих:
– Ама ти, дете, чакай..., ти ми даде твои пари...
– Нищо, нищо – вземете да си купите за каквото сте тръгнали, аз имам пари.
Нещото дето ме беше стиснало за гърлото, още по здраво ме стисна и не позволи на напиращите сълзи да ме задавят, та можах да кажа още на жената, че този жест е потресаващо благороден, но аз живея на няколко метра от магазина и имам в къщи достатъчно пари и наверно много повече от нея, като спонтанно взех ръката ѝ и я помилвах бащински и благодарих за жеста и вложих настойчиво в дланта ѝ банкнотата, защото тази прекрасна Българка не искаше да я вземе!
И още няколко емоционални думи казах на момичето, които вече не помня, и още щях да ѝ кажа, но сълзите вече изпреварваха думите и побързах да излезна от бакалницата зашеметен и още повече възрадван, че срещнах една Българка с чиста и благородна състрадателна Душа...
Разправям ѝ на жена ми как с тия намерени и изгубени 10 лева намерих още една Душа с безценно богатство, реве тя с мене и после вика друг път да не съм излизам повече с това палто, че ме мислят за клошар.
А момичето млада и вътрешно и външно красива Българка с богата Душа, въобще не ме беше видяла докато се обяснявах на продавачката, та да ме помисли за клошар, защото беше с гръб към мене през цялото време преди да се обърне и ми подаде банкнотата!

Какво безценно съкровищно покритие, обезпечено с всички активи и богатства на Божествената Българска Душа, има една стара намерена и изгубена безценна банкнота от 10 лева!
Бъди благословена, Българко истинска и непозната!
Дано прочетеш някога импресийната ми благодарност! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото още не съм открил тази млада Българска жена с Божествена Душа, по окултен път ѝ правя благодарствен подарък като разкривам каква е тя и Душата ѝ, който подарък ще стигне обезателно до нея с посредничеството на Сътворенческите Прототипи и Титуляри на човешките Души и Техните светейши служители! 
 
ДУША=Диана и Ешуа 

БОЖЕСТВЕНИ ДУШИ от=ДУШИ от Бог Исуж и Богиня Диана

Бог Исуж/Ешуа и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, които всички след приключване на мисията им на Земята преминават в светейши режим на различини йерархични нива и категории в Божието измерения като контролиращи и обслужващи светии – надзорници на своите потомци на Земята, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!

Ето и тайната на безценната банкнота и въобще на всички безценни банкноти, и най – вече на такива като тази вълшебна десетолевка, която струва повече от всичките несметни богатства на Рокфелеровци, Ротшилдовци и Бил Гейтовци и всякакви американски, руски, арабски и други олигарси и сие, взети на куп и въпреки и че всички те са също от нашия свещен жречески род Дуло на Исус и Мария, обаче доста поизродени поради характера на раздадените им черни и отрицателни роли в тъй дългата и екстремална трансепохална риалити драматизация и спектакъл "Българите и човешката цивилизация"! 

БЕЗЦЕННА БАНКНОТА от=от Бог Исуз и Бокиня Диана 

НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА от=БОГАТСТВА от Иса и Ма (Майка) Диана 

НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА от=
от Богиня Диана Мат и Бог Отетс Иса=
от Богиня Диана Мат и Бог Отец Иса 

ВЗЕТИ НА КУП от=от Бог Иза и Бокиня Диана 

Какво безценно съкровищно покритие, обезпечено с всички активи и богатства на Божествената Българска Душа, има една стара намерена и изгубена безценна банкнота от 10 лева, нали!

СЪКРОВИЩЕ от=СЪКРОВИШТЕ от=
от Бог Кристош=
от Бог Исуш от Тракия

БЕЗЦЕННО ПОКРИТИЕ от=БЕЗТСЕННО ПОКРИТИЕ от=
от Богиня Диана и Бог Кристоз=
от Богиня Диана и Бог Исуз от Тракия

ОБЕЗПЕЧЕНИЕ от=ОБЕЗПЕТШЕНИЕ от=от Бог Изуш и Богиня Диана

БЪЛГАРСКА ДУША на=на Кан (Жрица) на Диана и Исуш Българина

Ето и Кои инсценираха и режисираха този емоционален импресиен сюжет и ни дадоха и загубиха намерената и изгубената банкнота!

НАМЕРЕНА И ИЗГУБЕНА БАНКНОТА от=от Бог Иза и Бокиня Матара

СЮЖЕТ от=от Диана и Исуж=от Дионисиуж

ИМПРЕСИЯ от/за=от/за Бог Иса и Мария 

И
 кои подизпълнители извършиха и ми извъртяха този просветителския номер и постановка  с намерената и изгубената банкнота!

НАМЕРЕНА И ИЗГУБЕНА БАНКНОТА постановка на=
постановка на Кан (Жреци) от Бог Иза и Богиня Матара

ПОСТАНОВКА на=на Бог Иса и Бокиня Диана 

ПОСТАНОВКА на=на Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана
 

Божиите Светии, нашите феноменни жречески предци подизпълнители и персонални диспечери и оператори на всички наши житейски постъпки и кукловоди на живота ни, наши грижовни закрилници и снабдители.

image


ИЗВЪРТЯХА МИ ТОЗИ НОМЕР=
Богиня Мат Мария и Христоз=
Богиня Мат Мария и Исуз от Трахия 

ИЗВЪРТЯХА МИ ТОЗИ НОМЕР=Хан (Кан, Жреци) на Богиня Диана Мат Мария и Изуз

image

Разсекретяваме и от Кои е и кой е шеф – диригентът на цялата постановка и магия  с вълшебната десетолевка:

ШЕФ ДИРИГЕНТ от=от Богиня Диана и Ешуа от Трагия 

И разсекретеното му досие на Шеф диригента:

ВЪЛШЕБНА ДЕСЕТОЛЕВКА постановка от=
постановка от Павел Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Исуш 

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е и главният продуцент и режисьор на новоепохалната драматизацията "Българите и човешката цивилизация" и Шеф диригент на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още Свети Павел, както и в последният ни тематичен постинг с неговото активно авторство и участие

Разсекретени документи от Св. Трифон, Св. Валентин, Купидон, Ерос и Сен Жермен за Българския генофонд на човечеството, разработван в лабораториите на Извънземните
https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/14/razsekreteni-dokumenti-ot-sv-trifon-sv-valentin-kupidon-eros.1749353

image

и с когото заедно изповядахме 
импресийната ни благодарност към непознатата Българка от случката на магията с вълшебната десетолевка! 

ИМПРЕСИЙНА БЛАГОДАРНОСТ към=към Богиня Матара Диана и Исус Българина

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– в режим на допълнителна редакция добавяме откъс от коментарен форум:

В коментар под публикация на постинга във Фейсбук

Владимир Иванов Славов писа: 

Преди десетина дена, намерих стара 100 левова банкнота от 1991г., която веднага ми направи впечатление. Ето я: 

image


Инж. Иван Дунчев 

Нямам спомен от тези пари, Владо, по него време бях в окото на вихъра на обществено – политическия циклон, който ни завъртя и миксира всички, и който ни мачкаше да омекнем и ни моделираше за да ни подготвят от Горе за екстремалната ни сакрална езотерика, която ни разкриват в екстренни темпове в нашия блог! 

Много интересна езическа директна символика! 
В центъра на композицията и на всичко несъмнено е Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, в някоя от Нейните безбройни превъплащения и аватарни проявления, а чашата в ръката Ѝ е поредният оригинален кодиран синкретичен сдвоен документ за Боговете ни: 

image

Богинята Майка и ЧАША В РЪКАТА= 
Богинята Майка и Бог Кристош
Богинята Майка и Бог Исуш от Тракия 

В херметичен синхрон с култовата езотерична символика на чашата – Свещен граал в ръката на Исус, 

image

съобщаваща ни че от кръвта, семето и гените на Исус е Неговото първосвещено потомство на Българския жречески род Дуло, от което се роди Спасителят,

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Сина на Диана и Ешуа
 

чашата в ръката на Богинята Майка ни указва, че Тя също е приносителят и пораждащата тази първосвещена златна генеалогия на Спасителят! 

Богинята Майка С ЧАША В РЪКАТА= 
Сина на Богинята Майка и Бог Кристош
Сина на Богинята Майка и Бог Исуш от Тракия 

Синът на Богинята Майка и на Бог Исус е култовият Божи син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

Кnow – how на кръговрата на живота е в най – ниската част на композицията, 

image

където косата на СМЕРТЪ (Смъртта) изпраща хората при Българските Богове, херметизирани като ЖИВОТЪ МИРА : 

СМЪРТ при=при Иса и Матара 

ЖИВОТЪ МИРА при=при Ежуа и Богиня Матара 

Ето и кои са изпълнителите на кръговратните процеси на живота на хората, символизирани в емблематичната коса на смъртта: 

КОСА НА СМЪРТТА=Кан (Жреци) на Исус и Матара – 

нашите пресвяти Предци и родители от Божия жречески род Дуло, преминали временно в Божието измерение в светейши режим, обслужващи и поддържащи световете и надзираващи и грижищи се за потомците си на Земята от раждането до смъртта им! 

Другото общоизвестно проявление и статут на Боговете ни и на Светиите им, са Извънземните!

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –     

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!     

image 
  
Точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, държат здраво в ръцете си тънките нишки на живота и съдбата на техните земни потомци и на всички други, и ги контролират и направляват, като по строг и прецизен план – график режат и прекъсват с косата образно метафорично казано, нишката... 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Павел, който е  Кан и Цар Авитохол (33 – 333), и всички т. нар. "римски" императори от Нерон да Диоклециан, който е още и Св. Трифон, Св. Валентин, Купидон, Ерос и Сен Жермен 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 













Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
17.02.2021 22:55
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677308
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!