Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2017 13:40 - Какво представлява билката Бабини зъби
Автор: nimfa80 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1811 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.01.2020 16:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Легендарната билка бабини зъби в съзнанието на много хора е синоним на синьото хапче.

Има логика: доказано е, че нейното основно свойство е стимулирането на половата система
Биоактивният компонент на това лечебно растение насърчава производството на лутенизиращ хормон. Това се отразява на хормоналния баланс в организма на потребителя.

При мъжа се повишават тестостероновите нива, от което следва засилване на потентността, удължаване на ерекцията, подобрено качество на половия акт. Ако билковият продукт от бабини зъби се употребява от жена, растат стойностите на естрогена и последицата е повишеното либидо.
Странични ефекти на бабини зъби

Билката бабини зъби влияе върху функционирането на централната нервна система и вегетативната нервна система; има и локално стимулиращо действие в проблемни органи и телесни зони (pharmacy-bg.com). Тази обща характеристика определя и допълнителните действия на лековитото растение бабини зъби – то съвсем не е единствено афродизиак!

Положителните ефекти от приема на продукти с бабини зъби засягат мигрена и невралгии, бронхити, коклюш, спазми на жлъчните пътища, възпаления на половите органи. ерекция

Има за жалост и негативни ефекти, които следва предварително да се знаят и да се внимава повече при употребата на бабини зъби. Макар да е препоръчвана при стомашни спазми и спазми на чревния тракт, билката може да създаде проблеми, ако я приема пациент с възпалителни огнища в стомашно-чревния тракт.

Тя е препоръчвана при бъбречно-каменна болест, но същевременно следва забележката, че при възпалени бъбреци употребата й може да влоши симптоматиката.

Вълшебната билка бабини зъби дължи своята популярност не само на силата си като афродизиак. Едно от първите качества, на които обръщат внимание народните лечители, е способността й да топи лошия холестерол и да балансира мастната обмяна.

Това в навечерието на идващите празници, с тежките им трапези, е особено важно! Вземете рецептата на лечителя Борис Николов, която успешно се прилага от хиляди българи в продължение на 20 години

Бабини зъби и фитнес

Популярността си не само в България билката бабини зъби донякъде дължи на някои факти от спорта. Преди години българските щангисти са носили доста злато от престижни състезания и се твърди, че част от тези успехи се дължат на билката бабини зъби.

Работата е там, че бабини зъби е мощен природен стероид (gotvach.bg). Редовната употреба на бабини зъби съдейства за нарастване на мускулната маса, по тази причина билката е ценена от много спортисти. За разлика от синтетичните стероиди, бабини зъби в този случай няма негативни странични ефекти и съдейства за по-бързо “напомпване” на мускули.





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nimfa80
Категория: Тя и той
Прочетен: 32418
Постинги: 20
Коментари: 1
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031