Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2013 21:54 - Безумието на “цивилизована” Европа 06.06.2013 · by Светът днес
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 10003 Коментари: 5 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageГермания

В Германия половите извращения вече са норма. Тук се отнасят към хомосексуализма практически като към нормален вид полови отношения. Бившият кмет на Хамбург и кметът на Берлин са открити хомосексуалисти.

Болшинството родители в Германия страдат не за това, че децата им на 14-15 -годишна възраст правят секс, а от това, че те нямат и понятие от контрацепция и венерически болести. В училищата в Германия се практикува сексуална просвета, а хомосексуализмът стои в редицата на нормалните полови отношения.
Холандия
През 2002 г. Холандия стана първата държава, легализирана евтаназията. От 2002 г. ежегодно повече от 3 хиляди човека са се възползвали от това си право. От пролетта на 2012 г. в Холандия започна работа специален отряд, начело на който има професионални лекари, които правят евтаназия в домовете на повикване.

В големите градове в Холандия, такива като Амстердам, Ротердам, Хага, Утрехт и други, са открити кафе-магазинчета, имащи официално разрешение да продават марихуана, халюциногенни гъби и прочие леки наркотици. За да получат легализация, кафе-магазинчетата трябва да отделят потребителите на леки наркотици от наркоманите, зависими от тежките наркотици. Но работниците в рехабилитационните центрове твърдят, че повече от 90 % от броя на преминалите лечение потребители на хероин са развили пагубните си навици, започвайки от обикновеното пушене на трева.

През 2011 г. по холандската телевизия BNN  в телевизионно шоу, носещо името «Proefkonijnen», водещите Данес Сторм и Валерио Зено взаимно ядат от собственото си месо. Преди предаването им е направена операция, по време на която е изрязано неголямо парче месо, което по-късно, вече по време на предаването те сготвили и изяли.

Великобритания

Във Великобритания също се затварят църкви, както и в Германия. И там, където неотдавна вярващите се обръщат към Бога, се отварят шопинг-центрове и дори барове.

imageПравителството на Обединеното Кралство разрешава продажбата на изобретените в Швейцария детски презервативи. Във Великобритания дори се загрижили за здравето на младите момичета. Учениците от Оксфордшир имат възможност да поръчат спешна контрацепция (аборт) чрез смс-съобщение. Таблетките се дават на момичетата от училищните медицински сестри. Всички ученички, които са навършили 11 години, могат да се възползват от услугата. Програмата е разработена от местната администрация и регионалното отделение на Фонда за първа медицинска помощ.

Норвегия

imageВ Норвегия нивото на нравствеността е на най-долната точка. На парадите на половите извращенци присъстват деца, които държат в ръцете си транспаранти, пропагандиращи хомосексуализма и еднополовите бракове. Парадите на содомитите в тази страна са вече обществени, общоградски празници.

Съдът напълно контролира поведението на родителите и децата. Главната теза на властта в Норвегия е следната – биолгическите родители не бива да имат приоритет във възпитанието на собствените си деца. Родителите могат да бъдат наказани, дори да им се отнеме детето, ако детето се храни с бонбони. Количеството на сладкото строго се контролира от държавата.

В Норвегия е забранено да се плаче, сълзите са признак на емоционална нестабилност. Сълзите на майката, на която са отнели  детето в съда, са само доказателство, че тя е нестабилна или луда, и допълнително доказва “вината” й.

Швеция

В шведската столица Стокхолм 90 % от умрелите се кремират, 45 % от роднините не прибират праха на близките си. Преобладаващото болшинство погребения се извършват “без церемонии”. Работниците в крематориумите не знаят чии останки изгарят, защото урните имат само идентификационен номер. От икономически съображения енергията, получена от изгарянето на умрелите, по избор, се включва за затоплянето на личните домове на живите роднини или се включва към системата за топлофикация на града.

imageПрез 2010 г. в Содермалме, район на Стокхолм, сътрудниците в учрежденията трябвало да започнат да се обръщали към децата не с “той” и “тя”, на шведски «han» и «hon», а с безполовата дума «hen», която липсва в класическия език, но пък присъства при общуването между хомосексуалистите. По данни на шведската Асоциация за сексуално равенство (RFSL), в Швеция повече от 40 хиляди деца имат родители (или един родител) хомосексуалист.

imageimageПрез 1998 г. в Швеция става сензация изложбата на фотографа Елизабет Олсън, изобразяваща Христос и апостолите му като хомосексуалисти. Изложбата имала огромна популярност, естествено, най-вече сред педерастите. Едно от местата, в които били изложени фотографиите, била Лютеранска църква.

imageПрез 2003-2004 г. след изявлението на пастор Оке Грин, който в проповедта си осъжда хомосексуалните връзки, наричайки ги грях, заради “неуважение” към сексуалното малцинство, пасторът бил осъден от съда на първа инстанция на един месец затвор.

imageПрез 2009 г. лесбийката Ева Бруне е избрана за епископ на Стокхолмската епархия.

Съдебната система в Западна Европа е карателният орган, разрушаващ семействата. Например, в Швеция ежегодно се изземат от родителите средно около 12 хиляди деца. Поводи за изземването могат да бъдат “грешки” във възпитанието, “умствена недоразвитост на родителите” и дори “прекомерна опека”.

От 1979 г. тук съществува абсолютна забрана за телесни наказания на децата. Родителите не могат безнаказано да ударят дори леко шамарче зад врата на детето си, да му издърпат ухото или да му повишат глас. За наказание над дете ги грози затвор до 10 години. Още от детската градина децата в най-големи подробности са информирани за правата си и за необходимостта да съобщават на полицията за такъв вид произшествия. И те се възползват от това. При конфликт между дете и родител, държавата винаги застава на страната на детето.

Дания

imageВ Дания наред с обикновените публични домове, където всеки желаещ може да удовлетвори своите сексуални фантазии, има публични домове с животни, където хората плащат, за да правят секс и коне и други животни.

imageТакъв вид услуги са широко разпространени и в Норвегия, Германия, Холандия и Швеция. Т.е. всичко е наред, докато не се случат някакви ексцесии, т.е. докато хората и животните не страдат от делата си, правителствата на тези страни няма да въвеждат забрани за предоставяне на подобен род услуги.

Антоний Велики казва: “Ще дойде време, когато хората ще безумстват, и когато видят някой, който не безумства, ще въстанат срещу него и ще му кажат: “Ти си безумец”, – защото той не е като тях.

Адът – това е липсата на любов. Тогава как да наречем тези места, градове и държави, в които хората отопляват домовете си с праха на умрелите си роднини, от храмовете правят бордеи, легализират половите извращения и отнемат децата от родителите им?

imageimageimageimageimageimageimageimage

Публикува се със съкращения

 



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. born - Впечатляващо проучване сте нап...
06.06.2013 23:07
Впечатляващо проучване сте направили ! Поздрави !
Последният Ви въпрос е с отговор "БАРДАК" .
.
цитирай
2. fascindoo - "Вавилонската кула" в Брюксел и луциферите там
07.06.2013 07:49
дават ход вече ход и на кръвосмешението::


Депутатката в Раксдага (Шведския парламент) от Социал-демократическата партия Моника Гриин смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано.

Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:

"Трябва да видим промяна в закона...",

настоява тя. (http://www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/)

Нашият "ПЕС" хомосексуалист е вече 1 г. на щат във "Вавилонската кула" !!!
цитирай
3. fascindoo - ... това бе скрития лайтмотив
07.06.2013 07:55
"ПЕС"-ът да номинира Пламен Орешарски за премиер
цитирай
4. nikikm - Те са си
07.06.2013 09:46
fascindoo написа:
"ПЕС"-ът да номинира Пламен Орешарски за премиер


Те са си дружки, Станишката, Вигейчо и още една камара други! Аз друго се интересувам,как в евр.съюз попадат непознати лица,дето не съм им чувал името,какво са допринесли за България,кой ги е избрал,каква отговорност носят към страната,която представляват?
Иначе законите за кръвосмешението се надявам да получат жесток отпор,както в Русия,например!Но знае ли човек?
цитирай
5. nikikm - До админите!
07.06.2013 09:49
Питам,мисля че за втори път.След като имам опция за одобряване на чужди коментари,защо моите коментари,в моя блог не излизат веднага.Всъщност понякога,но много рядко.Би трябвало да се появят веднага,или някой също ги одобрява!Ще Ви помоля за отговор!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19701083
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031