Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2017 17:56 - Антарктика и хвърлени в затвора паднали ангели от Книгата на Енох
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1077 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.04.2017 18:10


  Антарктика и хвърлени в затвора паднали ангели от Книгата на Енох

НАПИСАНО ОТ Д-Р МАЙКЪЛ САЛА НА4 АПРИЛ, 2017, ПУБЛИКУВАНО В EXOARCHEOLOGY , EXOTHEOLOGY , FEATURED

 

На 14 март, израелски новини на живо, публикувано провокативен разказ, озаглавен "Падналите ангели, затворени в Антарктика и са все още живи." Коментаторът, Стивън Бен-монахиня, анализира апокрифната Книга на Енох , който описва опита на Енох, пре- deluvian библейската фигура, която е била взета на небесата, за да станем свидетели и играе ключова роля в голям небесен конфликт.

Енох станаха основен посредник между две страни на конфликта между "паднали ангели", а "Righteous Angels" обслужващи всички знаят божество по-нататък "Господа". Имаше множество въпроси в конфликта като паднали ангели кръстосване и / или извършващи генетични експерименти с човечеството, и предаване на забранени знания и технологии към все още се развива човешката цивилизация.

В Книгата на Енох започва с пристигането на 200 паднали ангели в района на планината Ермон, която граничи днешен Ливан и Сирия.Падналите ангели започнаха кръстосване и / или генетично модифициране на местните жители.

6.1 И стана така, когато човешките чада са се увеличили, че в тези дни там са родени, за да ги честни и красиви дъщери.

6.2 И ангелите, синовете на Небето, да ги видя и да ги желаните.И рекоха един на друг: "Елате, да си избираме за себе си съпруги, от децата на мъжете, и нека се родят, за себе си, деца." ...

6.6 И те, във всички, двеста и слязоха на Ардис, който е на върха на планината Ермон. И те нарича планината Ермон, защото на него се заклеха и се свързва един с друг с проклятия. [ Източник ]

Докато паднали ангели са установили преден пост на връх Ермон, това е Антарктида, че те ще бъдат премахнати до края на краищата, след като загуби битката с небесния праведните ангели, според анализ на Бен-монахиня Книгата на Енох .

Бен Нун цитира пасажи от книгата на Енох , които са много, предполагащи наличието на Антарктида като наистина на мястото, където Енох е взет за да станем свидетели небесни събития:

18.5 И видях ветровете на Земята, които подкрепят облаците и видях пътя на Ангелите. Видях в края на Земята; свода на небето горе.

18.6 И аз отидох на юг, и тя гореше ден и нощ, където имаше седем планини от скъпоценни камъни, три на изток и три на юг.

18.7 А тези, на изток са от цветни камъни, а един е бил на перла, а един от лечебни камъни; и тези на юг, от червен камък.

18.8 И като средната стигаше до небето, като престола на Господа, на stibium, и на върха на трона като сапфир.

Какво е интересно в горния пасаж е, че Енох се отнася до място, което "гори ден и нощ". Бен Нун вярва, че това отговаря на описанието на Антарктида през летния сезон в южното полукълбо, когато Има 24-часова слънчева светлина.

Що се отнася до седемте планини, това изглежда се отнася до връх Винсън в Sentinel Range на Антарктида, според Бен Нун. Той също така се отнася до шест близките планини в границите, които могат да се квалифицират като планините, описани в Книгата на Енох .

Матей Винсън е най-високата планина в Антарктида, и е разположен към средата на Sentinel диапазон. Тя щеше да се открои също толкова впечатляващо със своите заснежени върхове в древни времена, както го прави днес.

Що се отнася до Южна и Източна привеждане в съответствие на шестте съседни планини до Маунт Винсън, описани в Книгата на Енох, Бен Нун спекулира, че това е тяхното подреждане преди катастрофално събитие наводнение, което съвпадна с изместване на оста на въртене на Земята.

image

Това съответства на изследването, проведено от сър Чарлз Хапгуд, който твърди, че полюсни смени са били често явление в историята на Земята. В книгата си от 1958 г., Прехвърляне на земната кора , Хапгуд предлага смяна на полюсите се е случило в края на последния ледников период, около 11 000 пр.н.е..

предположение Бен Нун е интересно, но както може да се види от картата, показваща Sentinel планина, където се намира връх Винсън, има много повече от седем планини в диапазона. предположение Бен Нун не е убедително, както самият той посочва. Независимо от това, той ни дава възможност място на лишените от свобода паднали ангели, връх Винсън и / или шест други планини в Sentinel диапазон.

Бен Нун продължава с обсъждане на Книгата на Енох и препратката към затвора паднали ангели , които са били отстранени от връх Ермон до Антарктида (Мат Винсън / Sentinel Range):

18.14 И като дух ме разпитва, Ангела заяви: "Това е мястото, на края на небето и земята; това е в затвора за звездите на небето и на небесното войнство.

18.15 и звездите, които се търкалят над огъня, те са тези, които престъпиха заповедта на Господа, от началото на нарастващите им, защото те не излезе на правилна пъти.

18.16 Той се разгневи на тях и ги свързваше до момента на консумацията на греха им, в годината на Мистерия ". 

Препратка Бен Нун за падналите ангели да живее още им затвор Антарктика повдига интригуваща възможност. В Книгата на Енохописва бъдещия "Година на Мистерия", когато те се освободи. Това събитие ние скоро ще станем свидетели?

Вместо отговор, можем да започнем с анализ на някои интригуващи паралели между анализ Бен-монахиня на Книгата на Енох , и последните разкрития тайна космическа програма свидетелите Кори Гуд, свързани Антарктида.

Както предварително deluvian библейската фигура Енох, Гуд, казва той също е взет за да станем свидетели небесни събития от наскоро пристигна група от високо развити извънземни, наречен "Sphere Being алианс". Подобно на Енох, Гуд е и иска да действа като посредник и за двете страни в "небесен" или слънчева конфликт на цялата система.

Гуд каза, че това започна март 2015 , когато той приема ролята на делегата за Sphere Being алианс в продължаващите преговори между различните фракции и групи, както от Земята и извънземни цивилизации.  

Гуд каза, че той е бил отведен в Антарктика два пъти, за да станем свидетели на събитията. В най-новата в януари 2017 г. него участват гледане останки от Pre-Adamite цивилизация, която е процъфтявал до голяма глобална катастрофа, съответстващ с големите наводнения, които унищожават крайбрежни градове и ниските земи по целия свят преди около 12-13 хиляди години ,

Гуд заяви, че предварително Адамитство оцелели, като въведете застой камери в най-голямото от три мили дълги кораби майки, които катастрофа, се приземи на Земята преди около 60 хиляди години, след като предварителните Адамитство бяха изгонени от Луната поради конфликт с доминиращите извънземни фракции там ,

The Pre-Адамитство създаде своя основна база на операциите в Антарктика, и установени предни постове в Азия, Европа и Северна и Южна Америка, според Гуд . Конфликт скоро се появи между предварително Адамитство и други човешки външен извънземни групи, които са били провеждане на 22-генетични експерименти с повърхността на човечеството в продължение на близо 500 000 години.

Това е мястото, където исторически сметка Гуд се резонира с анализ на Бен-монахиня Книгата на Енох . Предварителни Адамитство Гуд е изглежда, че са едни и същи "паднали ангели", описани в Книга на Енох по отношение на тяхното кръстосване и / или генетични експерименти с местния човешки населението.

В случай на връх Ермон разтоварването на 200 паднали ангели, това е в съответствие с претенция Гуд е , че предварително Адамитство установени колонии по цялата земя, където те генетично променени местните хора и монтирани хибриди в лидерски позиции.

image

По отношение на праведните Ангелите, описани в Книгата на Енох , това се оказа извънземни групи, които са били провеждане на 22 дългосрочни генетични експерименти, които са били намесили от Pre-Адамитство.

Сферата Being Алианса, доколкото те са изравнени равни условия за конструктивни преговори между различните космически програми и извънземни фракции, на днешния Fallen и Righteous Angels, изглежда се играе подобна роля на всезнаещ Господ споменава в Книгата на Енох .

анализ Бен Нун, че паднали ангели са били затворени в Антарктика, и са все още живи, кореспондира с претенция Гуд е, че предварително Адамитство са в статис-камери на един от техните масивни кораби майки заровени дълбоко под антарктическия леден шелф.

Накрая, Гуд разкри, че разкопки в Антарктика са в ход и че застой камери, съдържащи предварително Адамитство са намерени.Хибридните потомците на Pre-Адамитство, които са сред елитните Bloodline семейства, които тайно са управлявали човечеството, са нетърпеливи да получат достъп до камерите за застой и да се събудите по техните древни предци.

Целта на това изглежда е да има предварителна Адамитство отново приемем отново предишното си господство в планетарни въпроси, позволявайки по този начин им хибрид извън пролетта да излязат от сянката и пряко управлява над човечеството. Това предполага, че "Годината на Мистерия" се споменава в Книгата на Енох, когато на "паднали ангели" се освободи, може да бъде много близо.

image

Всичко това води до един интересен въпрос. Дали самият Гуд днешния Енох се дава ключови роли в свидетели и посредничество между различни хора и извънземни фракции като делегатът на Sphere Being алианс, който изглежда, че е функционално идентичен с всезнаещ бог е описано в Книгата на Енох ? Ако е така, това би означавало, че си Енох беше извънземен контактьор на Sphere Being Алианса или преди 13000 години подобна група, на.

Ако Pre-Адамитство / са паднали ангели събудил / освободен, а след това със сигурност ще има нужда да се справят с тях и техните хибридни извън пролетта какво роли са да играе като човечеството се събужда до истината от своята история, и манипулации от страна множество извънземни групи и елитни Bloodline семейства.

© Michael E. Сала, Ph.D. Уведомление за авторско право 

Допълнителна информация



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39760577
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031